Apparaten en accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 porties
Ingrediënten
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1143 mg
Eiwitten
57 g
Calorieën
2103 kJ /
504 kcal
Vetten
29 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Burrito ontbijt
Brak ocen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 godz. 20 min
Walnoot Brittle
1 godz. 30 min
Eenvoudige appeltaart
45 min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Brak ocen
Baklava kaastaart
Brak ocen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Gezouten-Karamelijs
14 godz.
Peperkoekkoekjes
2 godz. 20 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min